Arcus IT ontwikkelt Flexizone Company Locator

Flexizone Company Locator

“Hoe kunnen we klanten en bezoekers van onze members binnen onze gebouwen nog beter faciliteren?” Flexizone stelde deze vraag aan hun member in Rotterdam Arcus IT. Het antwoord dat Arcus IT ontwikkelde is de Company Locator, een slimme digitale informatiezuil. We spraken met Fred Vorst, Senior Accountmanager bij Arcus IT en Petra Baltus, Marketing Manager bij Flexizone over hun samenwerking en het resultaat hiervan.

Flexizone Company Locator

Arcus IT is sinds vorig jaar een van de vaste, tevreden huurders van Flexizone en dacht met het bedrijf mee over manieren om de dienstverlening uit te breiden. Dat leidde tot de Company Locator: een slimme, digitale zuil bij de centrale ingang van Flexizone. Het hoofdscherm van de Company Locator is bedoeld voor het tonen van digital signage (narrow casting), foto’s, video’s, internetstreams of tekstuele informatie. Daarnaast functioneert de digitale zuil ook als wegwijzer voor bezoekers. Bij binnenkomst in het pand, kan men op het touchscreen aangeven welk bedrijf men zoekt. Vervolgens verschijnt er een plattegrond van het pand met daarop de looproute naar het bewuste bedrijf. Een extra service waar iedereen blij van wordt: Flexizone members én bezoekers! En zo blijven de Flexizone locaties hands-free.

Eerste pilot in Leiderdorp is zeer geslaagd

Petra Baltus, Marketing Manager bij Flexizone, is erg enthousiast over de Company Locator: “Afgelopen november hebben we een nieuwe Flexizone locatie in Leiderdorp geopend. Als pilot is daar de Company Locator in gebruik genomen en de eerste resultaten zijn positief. In de komende maanden staan de openingen van vijf nieuwe panden gepland en ook daar zal de Flexizone Company Locator niet ontbreken.

“Voor ons is deze oplossing ideaal. Om de kosten van onze dienstverlening laag te houden, kiezen we ervoor geen bemande receptie in onze panden aan te bieden. De Company Locator is een prima alternatief. Het helpt bezoekers om hun eigen weg te vinden in het pand. Bovendien gebruiken we het om allerlei soorten informatie te delen: nieuwsberichten, interne mededelingen of reclameboodschappen. Dat maakt dat de hal er meteen veel levendiger en gastvrijer uitziet”.

Lees het volledige artikel op ArcusIT