De 3 meest gelezen blogs van Flexizone in 2018!

2018 is achter de rug, 2019 is al weer 3 weken bezig, maar toch willen wij nog even terugblikken. 2018, een jaar waarin er veel is veranderd bij Flexizone. Van 2 naar 8 panden door heel Nederland, van 4 naar 9 medewerkers, een fantastische opening in Leiderdorp, mooie kerstdiners op onze locaties als goede afsluiting van het jaar en nog veel meer! Zo werden er ook veel blogs geschreven op onze website en om een goed en leuk overzicht te hebben van de meest gelezen blogs in 2018, hebben wij dat voor jullie op een rijtje gezet.

De Top 3

De 5 vetste studio’s van Flexizone
De meest gelezen blog van 2018 is: De 5 vetste studio’s van Flexizone Bij Flexizone is er ontzettend veel mogelijk bij het inrichten van je ruimte en dat willen wij dan ook graag laten zien. In deze blog kan je lezen en zien hoe onze huurders van hun ruimte, hun thuis hebben gemaakt.

Het verschil tussen een space, studio en stock bij Flexizone
Een mooie 2e plaats is: Het verschil tussen een space, studio en stock bij Flexizone Wat kunnen wij jullie allemaal bieden? Een werkruimte die bij jou past. Kantoorunit, werkplaats, studio of opslagruimte – alles onder één dak. Combineer zo lang het je uitkomt. Maar wat is nou eigenlijk het verschil?

Hoeveel werkruimte heb je precies nodig?
Op de 3e plaats is geëindigd: Hoeveel werkruimte heb je precies nodig? Wanneer je op zoek bent naar een ruimte voor je bedrijf is het natuurlijk belangrijk om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. Ook wij weten dat dan soms lastig kan zijn en daarom willen wij jullie een handje helpen.

Uiteraard gaan wij in 2019 gewoon door met het schrijven van blogs! Let dan ook goed op, want elke woensdag komt er weer een nieuwe blog online! Lunch dus elke woensdag lekker ontspannen tijdens het lezen van onze blog.