De 5 vetste studio’s van Flexizone

Brederodewijnen

Flexizone creëert voor creatieve ondernemers uit de maakindustrie de ideale werkomgeving. Zo zorgen zij ervoor dat je werkruimte bij je past, maar kan je zelf bepalen hoe je verder jouw studio inricht. De ene huurder behoudt de houten muren, de andere maakt er echt zijn eigen ruimte van. Bij Flexizone hebben we veel vette studio’s, maar de 5 vetste willen we aan jullie laten zien.

1. Brederode Wijnkopers

 

Brederode Wijnkopers is een no nonsens wijnimporteur in het hartje van Vianen en hun hart in wijn. Brederode heeft een mooi assortiment aan wijn voor elke gelegenheid beschikbaar. Zij hebben van hun studio een veelzijdige ruimte gemaakt. Een combinatie van een kantoorgedeelte met een opslag en een wijnproeverijtafel. Een goed voorbeeld van een echt flexizone-klant!

2. Vylig.

 

Vylig biedt een kernassortiment werkkleding & PBM die op een mensvriendelijke en milieubewuste manier wordt geproduceerd en afgevoerd. Zij hebben van hun ruimte een mooie showroom gemaakt met alle spullen die zij verkopen, zodat zij tijdens gesprekken met eventuele klanten direct kunnen laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

3. De man cave

 

Een van onze huurders in Vianen heeft van hun werkruimte een eigen huis gemaakt. Een bureau om hun werk te kunnen doen met daarnaast een grote tv en een bank om af en toe hun ontspanning te pakken door middel van een potje FIFA. Ook hebben ze een heerlijk barretje om op de vrijdagmiddag de week af te sluiten. Een fantastische man cave waar werk en ontspanning goed samenkomen, ‘the key’ als je het mij vraagt.

4. Chavelly Jewels

 

Chavelly Jewels is een webshop waar je vrouwensieraden kunt bestellen. De eigenaresse Angel maakt al deze sieraden zelf met de hand en heeft haar ruimte zo ingedeeld dat zij een werkplek heeft om ze te kunnen maken, maar ook om haar collecties neer te zetten. Een mooi ingerichte ruimte waar ze zich thuis voelt en goed haar werk kan doen.

5. Thousand Manners

 

Thousand Manners is een unieke webshop waar je een mix vindt van hippe merken zoals BRONX, Wanderlust en NA-KD, exclusieve fashion en Vintage items! Hoe Thousand Manners zelf zegt, ‘De wereld van Thousand Manners gecreëerd een wereld waarin je kunt ontdekken, nieuwe dingen mag proberen, risico’s mag nemen en je hart mag volgen. De perfecte mix van eigenzinnige brands, de meest on trends items en absoluut unieke vintage items!’. Zij hebben hun ruimte zo ingericht dat zij een opslag hebben met alle kleding, een kantoor, een ruimte voor fotoshoots en een mooie hoek om samen met hun klanten die op locatie komen, kleding te bekijken. Een erg mooi ingerichte ruimte die past bij het bedrijf.