De X-factor van je kantoor? Get In The Zone!

De X-factor van je kantoor? Wat is dat precies? De meeste ondernemers die naar een kantoorruimte zoeken, letten vaak op de verkeerde dingen. Ze willen een kantoor dat op de perfecte locatie zit voor klanten, een formele/ zakelijke uitstraling heeft, groot en ruim is, etc.

Is dat nu echt zo belangrijk? Of gaat het meer om de X-factor van je kantoor? Is een kantoorruimte die nieuwe impulsen geeft niet belangrijker bijvoorbeeld? Zijn er andere leuke ondernemers aan het werk in hetzelfde pand? Staan deze mensen open voor eventuele samenwerkingen en kunnen we eventueel van elkaar leren?

Waarom is de X – factor het belangrijkste?

Een kantoorruimte met een hoge X – factor prikkelt en kan bijdragen aan groei en creativiteit. Een kantoorruimte is dus niet alleen onderdak voor de ondernemer maar maakt deel uit van het ondernemen. Klanten zullen aangenaam verrast zijn als ze langskomen omdat de meeste van hen verwachten om ontvangen te worden in een formele en saaie omgeving.

Community

Flexizone is een community van ambitieuze ondernemers voor ambitieuze ondernemers, verspreid over 11 locaties door heel Nederland. Het is geen normale kantoor of opslag aanbieder. Wij onderscheiden ons juist door de combinatie werkplaats en opslag of kantoor en opslag aan te bieden. Behalve deze producten bieden zij ook multifunctionele bedrijfsruimten aan vanaf 40 m2 tot wel 2000 m2.

Flexizone is een uitstekend voorbeeld van een kantoorruimte met een hoge X-factor! opslagruimte, studio’s en kantoorruimte in verschillende soorten en maten hebben we voor iedereen een passende oplossing. Ben jij een creatieve ondernemer en opzoek naar een (of) meerdere geschikte bedrijfsruimte(s)? Zij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. De werkruimtes van Flexizone zijn geheel in te richten naar eigen wens. Denk aan een atelier, werkplaats, meerdere kantoorruimtes voor je bedrijf, een showroom + opslagruimte voor je webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer blogs en nieuws vind je bij VastgoedJournaal.

Bel mij terug
Whatsapp
Contact