DHPT Huurder van de maand november

DHPT foto

DHPT, een bedrijf wat in december zich zal gaan vestigen bij Flexizone Almere, is onze huurder van de maand november geworden en daar is natuurlijk een reden voor. DHPT is een bedrijf met sterke groeiambities en wil samen met Flexizone de uitdaging aan gaan om een gezonde levensstijl door te voeren in alle panden van Flexizone. Om naar buiten te brengen wie zij zijn en wat hun visie is zijn we bij ze langs gegaan.

DHPT is een bedrijf wat inmiddels 4 jaar bestaat en die zich focussen op het effectiever maken van hun cliënten met sport als tool en niet als doel. Onwerkbare patronen worden met sport zichtbaar. ‘Hierdoor kunnen wij onze client coachen naar een manier van denken en doen die ze verder brengt op persoonlijk, zakelijk en vitaal gebied’, zo vertelt Denise de Haan, oprichter en eigenaresse van DHPT.

Denise de Haan is vanaf haar dertiende al bezig met sporten en discipline. Toen zij eenmaal een jaar of vijventwintig was en 4 gouden medailles op het onderdeel wakeboarden had bereikt, besloot zij ermee te stoppen. Iets wat zij eeuwig zonde zou hebben gevonden was simpelweg die doos aan ervaring die ze in al die jaren gevuld heeft, neer te zetten en er niks meer mee te doen. ‘DHPT is ontstaan door de ervaring die ik heb, te delen met anderen en hun na te laten denken over een bepaalde kwaliteit van leven.’

Onze commercial property manager, Tim Twisk, vroeg Denise wat precies de reden is dat zij voor Flexizone Almere heeft gekozen. ‘’Via mijn netwerk kwam ik er per ongeluk achter dat jullie een vestiging gingen openen in Almere en wij waren net opzoek naar een nieuw pand als uitbreiding van DHPT. Wat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven is dat Flexizone ten alle tijden bereidt is om met ons mee te denken en ik denk dat dat toch wel een winnende formule is voor elke ondernemer die ook maar enigszins met Flexizone iets te maken heeft.’’, aldus Denise de Haan.

Wij gaan samen met Denise de Haan en DHPT de strijd aan om een gezonde levensstijl op te pakken. Doe jij ook mee?