DIERENDAG: De leukste office dogs van Flexizone

hond 4

Een office hond wil toch iedereen? Iemand ontvangen met een kop koffie en een ‘goeiemorgen’ is een ding, maar dan ook nog een dier wat je liefhartig ontvangt maakt het toch alleen maar leuker en gezelliger. De kop is direct van het gesprek af! Maar dat is niet het enige wat leuk is aan een office dog. Zo zorgt hij voor minder stress en zorgt hij ervoor dat een work-out tijdens je werk ook mogelijk is, want de hond moet toch uitgelaten worden. ?? Daarnaast is je hond elke dag thuis laten ook geen pretje, voor jou en voor de hond niet. Genoeg voordelen voor het hebben van een office dog, maar wat zijn nou de leukste office dogs van Flexizone?

Uiteraard hebben wij zelf af en toe een office dog, wat direct zorgt voor leven in de brouwerij. Zo hebben wij vandaag in Rotterdam onze lieve ‘Purdy’ op kantoor die ons en ook jullie zal vergezellen voor, tijdens en na de komst van de Dierenambulance. Want ja, die is ook langs geweest vandaag om alle lieve diertjes in Rotterdam te steunen. Daarnaast hebben wij ook nog onze ‘Otis’ en ‘Mikey’ die er vandaag niet zijn maar waar ‘Otis’ normaal gesproken direct voor een gesprek zorgt, want opvallen dat doet die wel.

Maar niet alleen wij, ook onze huurder Retailsale heeft elke dag zijn office dog genaamd ‘Bounty’ bij zich. (zie afbeelding hieronder) En zo hebben wij niet alleen in Rotterdam maar ook in Vianen een aantal huurders die een office dog hebben. Genoeg voorbeelden dus waaruit blijkt dat een office dog hartstikke gezellig, maar ook nuttig is. Heb jij nou ook een hond en neem jij hem nog niet mee of ben je van plan om er een te kopen, twijfel dan niet en ervaar de voordelen. Een hond zorgt namelijk niet alleen voor gezelligheid thuis, maar ook op de werkvloer en daar houden wij van bij Flexizone.