Dit is waarom je nu een eigen werkruimte moet huren in Rotterdam!

Zzp’ers zijn een van de snelst groeiende groep ondernemers de laatste jaren in Nederland. Zo stijgt het aantal zzp’ers cumulatief gemiddeld met 40.000 tot 50.000 per jaar. Nederland telde dan ook aan het einde van het tweede kwartaal van 2017 in totaal 1.421.000 zelfstandig ondernemers, zo vertelde het CBR. Deze zelfstandig ondernemers zijn vaak opzoek naar een eigen werkruimte om hun onderneming te laten groeien of tot een groot succes te maken en er is natuurlijk geen betere plek om dat te doen dan bij Flexizone ? .

Voordelen van een werkruimte bij Flexizone

Full service werkruimte

Om te beginnen bieden wij bij Flexizone een full service werkruimte aan zoals je waarschijnlijk in een eerder blog al hebt gelezen. Hierin is namelijk verteld wat een full service werkruimte is en wat de mogelijkheden daarbij zijn.

Bedrijfsverzamelgebouw

Daarnaast brengt het huren in een bedrijfsverzamelgebouw een aantal voordelen met zich mee. Zo zijn wij volop bezig met het organiseren van verschillende evenementen zoals de wekelijkse Eat & Meet lunch, een maandelijkse Carwash via een van onze huurders, bootcamps, yoga-lessen, maar ook evenementen zoals De Dierenambulance die op Dierendag langs kwam of een kapper van Schorem die op 27 november langskomt om misschien wel jouw haar te knippen!
Door het organiseren van deze evenementen proberen wij een community te creëren en te zorgen voor wat ontspanning tussen het harde werken door. Naast dat deze evenementen voor ontspanning zorgen, zijn dit natuurlijk ook goede momenten om een goed praatje te maken met de andere huurders en hiermee je netwerk uit te breiden.

Verder geeft een bedrijfsverzamelgebouw de mogelijkheid om te kijken naar wat de andere huurders voor bedrijf hebben en wat voor voordelen daaraan hangen voor jouw bedrijf, maar natuurlijk ook in jouw privé leven. Denk bijvoorbeeld aan een nagelstudio, een IT-bedrijf, een carwash en nog veel meer bedrijven die voor jouw misschien wel voordelen kunnen bieden.

Bereikbaarheid Flexizone

Ook is ons pand in Rotterdam eenvoudig te bereiken door de aansluiting via de A13 en is er in de directe omgeving op loopafstand van de Corkstraat een busverbinding aanwezig. Naast de makkelijke bereikbaarheid is er ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het pand.

Combinatie kantoorruimte, werkruimte en opslag

Als laatste bieden wij niet alleen een kantoor-, werk, of opslagruimte aan, maar is het bij ons ook mogelijk om een combinatie te maken hiervan. Zo kan je een opslagruimte hebben in combinatie met een kantoor. Een van onze huurders heeft bijvoorbeeld een opslagruimte voor haar voorraad wijnen en een representatief kantoor om klanten te ontvangen.

Dit zijn een aantal redenen waarom je nu een eigen werkruimte in Rotterdam moet huren, maar dit is natuurlijk niet alles! Ben jij benieuwd naar de andere voordelen, neem dan contact op met onze property manager van Rotterdam, Stephanie Bunt via rotterdam@flexizone.nl en maak een afspraak.