‘Eat & Meet’ ga gezonder te werk, ontspan en maak gezellig een babbeltje.

Elke dinsdag vindt bij ons in Rotterdam ‘Eat & Meet????????’ plaats voor onze huurders en ik weet zeker dat u daar voortaan ‘altijd’ bij moet zijn! Dit organiseren wij namelijk om ervoor te zorgen dat jij met andere huurders in contact komt en ze beter leert kennen, maar dat is natuurlijk niet de enige reden! Er zijn nog veel meer redenen om deze ‘Eat & Meet’ lunch te organiseren. Wil jij weten wat, lees dan gezellig verder! ????

Om te beginnen doen wij dit, naast dat je de andere huurders leert kennen, om ervoor te zorgen dat jij tijdens je werkdag even kan ontspannen en een goede voedzame lunch eet. Vaak is het zo dat tijdens de ‘office dagen’ een uitgebreide lunch wordt overgeslagen en dat er snel even een bammetje wordt gegeten, wat natuurlijk eigenlijk niet de bedoeling is. Een voedzame lunch zorgt er namelijk voor dat de after-lunch dip verleden tijd is en jij weer fris aan de middag kan beginnen. ????

Daarnaast is de meest voorkomende reden om een uitgebreide lunch over te slaan, dat men het veel te druk heeft met hun werk. Sorry, maar dan gaat er even iets mis! Tijdens een lunch met andere huurders ben je ook aan het werk! Want wat is nou een betere plek om te netwerken dan tijdens een lunch met andere huurders. Het kan zomaar zo zijn dat in hun netwerk jouw potentiële klant zit.

Als laatste is het natuurlijk heerlijk om na de lunch even een oppeppertje te krijgen door een gezellig kort potje tafeltennis, want dat gebeurt ook na onze lunch. Van de picknicktafel naar de pingpongtafel, wat wil je nog meer!

Zien wij jou ook volgende week dinsdag tijdens de lunch in Rotterdam en speel jij ook gezellig een potje pingpong mee? Tot dinsdag! ????