EMAX huurder van de maand oktober

EMAX, een huurder uit Vianen, is onze huurder van de maand oktober geworden en dat is natuurlijk niet zomaar. EMAX is volgens ons een hele leuke huurder, die steeds meer uitbreidt qua werknemers en die we vaak zien rondlopen waardoor zij steeds zichtbaarder worden. Maar om naar buiten te brengen wie zij nou eigenlijk zijn en wat hun ambities zijn, zijn we bij ze langs geweest.

EMAX Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten voor het Retailkanaal wat o.a. dierenspeciaalzaken, tuincentra en webshops zijn. ‘Wij produceren en distribueren onze eigen merken zoals ‘’Flea Free’’, ‘’No Worm’’ en ‘’Tick-off’’ lijn en bijna alle winkels in Nederland verkopen onze producten’, aldus Djuri Brandsen, eigenaar van EMAX. Op dit moment bestaat het team uit 10 medewerkers, waaronder een eigen dierenarts om de vragen van de klanten te beantwoorden en een buitendienst die elke dag minstens 20 winkels bezoekt om de partnership met de klanten te optimaliseren.

Djuri Brandsen vertelt zijn visie van dit groeiende en ambitieuze bedrijf. ‘Wij willen de referentie zijn voor de apotheek in het retail kanaal. Dit betekent dat we hoogwaardige ‘’science based exidence’’ producten op de markt zetten. Daarnaast willen wij ook een kennisinstituut zijn voor alles omtrent diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten. Wij zijn constant opzoek naar nieuwe producten en innovaties resulterend in vele nieuwe lanceringen. Zo hebben we in 2018 Petbox (3 maanden bescherming tegen vlo, teek en worm), PetRemedy (stressreductie bij huisdieren) en CSI-urine (een product dat urine vlekken en stank afbreekt). Wij willen de komende jaren flink doorgroeien en zullen daarbij ook de landsgrenzen gaan oversteken.’, zodoende Djuri Brandsen.

Djuri Brandsen geeft aan voor Flexizone Vianen gekozen te hebben omdat dit ten eerste de beste plek was waar de ‘pijn’ van de reisafstanden voor alle medewerkers zo goed mogelijk verdeeld was. Daarnaast vinden ze het erg leuk en fijn dat er contact is met andere bedrijven doordat het toch een bedrijfsverzamelgebouw is. Volgens hen zorgt het aanwezige ondernemerschap voor een dynamische werksfeer. Verder zijn er veel mensen die EMAX bezoeken, die aangeven dat ze dit een ontzettend leuk concept vinden.

‘Wij zouden Flexizone zeker aanbevelen aan anderen omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is en daarnaast is het fijn wanneer je bedrijf veel in beweging is en vele veranderingen moet overbruggen om ontzorgd te worden.’, zo geeft Djuri Brandsen aan.