Flexizone biedt ruimte aan ondernemers

Creatief ondernemen bij Flexizone, luidt de slogan van Flexizone. Het concept bestaat uit de verhuur van kantoren, studio’s en opslag onder één dak. Sinds begin van dit jaar bevindt zich in Aalsmeer ook een Flexizone, een van de elf locaties in Nederland.

Flexizone biedt niet alleen ruimtes aan, het onderling samenwerken wordt ook gestimuleerd. “Ondernemers zoeken verbinding en willen niet in hun eentje ergens in een kantoor zitten”, zegt Marketing Manager Nikki Jegen. “Ze willen zich in een groep gelijkgestemden bevinden.”

Flexizone koopt een pand op en verbouwt dat dan naar een geschikte ruimte voor verhuur. In het pand aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer is 3.200 m² beschikbaar. In Aalsmeer zijn vooral de studio’s en kantoren in trek.

Ruimte beschikbaar

Een aantal huurders heeft zich al wel gevestigd in het pand. Zo zijn er onder meer een kapsalon, een dame die kantoorspullen verkoopt, een paar jongens die Vespa’s repareren en een marketingbureau te vinden. Dit neemt niet weg dat er nog ruimte voor creatieve ondernemers beschikbaar is.

Flexizone groeit mee met haar ondernemers. Zo koos een van de huurders voor een kleine werkruimte. Na twee weken bleek deze ruimte toch te klein en was een grotere ruimte gewenst. “Daarin zijn we heel flexibel”, stelt Commercial Property Manager Sanne Borst. “We zoeken naar een oplossing en kijken of er wat anders beschikbaar is.”

Vanaf 175 euro per maand kun je bij Flexizone een flexplek huren. Daarmee kun je in de algemene ruimtes werken. Vanaf 200 euro per maand is al een kleine opslagruimte te huren. Een kantoor huren kan al voor 350 euro per maand. “De prijs is all-in”, vertelt Sanne. “De hurende ondernemer beschikt over alle voorzieningen, zoals parkeren, koffie en thee, wifi en schoonmaak.”

Wie interesse heeft in een ruimte of flexplek bij Flexizone, kan contact opnemen met Sanne Borst via sborst@360businessparks.com of 06-11260720. Meer informatie is te vinden via www.flexizone.nl.

Bron: https://www.intobusiness.nu/

Bel mij terug
Whatsapp
Contact