Flexizone Leiderdorp officieel geopend voor creatieve ondernemers

Knippen lint Leiderdorp

HCI 360 heeft de nieuwe Flexizone locatie aan de Touwbaan 38 in Leiderdorp op donderdag 29 november officieel geopend. Het bedrijfsgebouw op bedrijventerrein de Baanderij is getransfomeerd naar een inspirerende en creatieve werkomgeving voor zzp-ers en mkb-ers uit de maak-industrie. Flexizone Leiderdorp heeft 5.600 m2 beschikbaar.

Het gebouw heeft een geheel eigen stijl. Je vindt hier verschillende ruimtes onder één dak, namelijk opslagruimtes, ingerichte kantoren, creatieve werkruimtes en flexplekken. Daarnaast is het van alle gemakken voorzien met een industriële maar kleurrijke uitstraling. Op de eerste verdieping vind je het sociale hart inclusief open bar. Ook zijn er verschillende ontmoetingsplekken en vergaderplekken beschikbaar. Door de transformatie heeft het gebouw nu een meer informele en creatieve uitstraling.

Bezettingsgraad naar 35%

Flexizone biedt werkruimte aan zowel grote als kleine bedrijven. Bij Flexizone zijn verschillende ruimtes beschikbaar vanaf 10 m2 tot 1.400 m2. Nog voor de officiële opening zagen huurders als o.a. Elles & Hellen, Nettl, Volbeda tattoo en Fietsenwacht hun kans hun werkruimte te betrekken. Met nog 7 bedrijven in de pen, is de bezettingsgraad van deze eerste fase gestegen van 0% naar 35%.

Creatieve hub

Commercieel verantwoordelijke bij Flexizone Leiderdorp, Tim Twisk vertelt: “Leiderdorp was onze grootste uitdaging tot nu toe. Veel van onze buren konden zich geen voorstelling maken van ons concept. Vanavond hebben we iedereen verrast en enthousiast gemaakt. We hebben een echte wauw-factor gecreëerd. We willen hier een inspirerende en creatieve plek bieden waar onze klanten graag naar toe komen. Ik weet zeker dat hier heel veel nieuwe ideeën ontstaan door, voor en samen met onze klanten.”