Groeiambitie Flexizone leidt tot zesde locatie in Nederland

Flexizone (166 of 167)

Flexizone is bezig met de realisatie van haar zesde locatie aan de Innsbruckweg 110-144 in Rotterdam. De nieuw te openen locatie omvat twee vrijstaande kantoor-/bedrijfsgebouwen van in totaal 5.638 m2 met ruim 100 parkeerplaatsen. Deze tweede Flexizone locatie in Rotterdam is gelegen op bedrijvenpark Noord-West direct aan de A-13.

Flexizone, het flex-concept van HCI 360, maakt een flinke groei door. Eerder dit jaar kocht HCI 360 onder andere bedrijfsgebouwen aan in Almere, Leiderdorp en Houten voor het verder uitrollen van Flexizone.

Flexizone heeft forse groeiambities en verwacht op kort termijn nog meer vestigingen te openen in Nederland, België en Duitsland.

Sylvia de Haas, commercieel directeur Nederland: “Wij gaan een onwijs spannende tijd tegemoet. Wij zijn binnen een jaar gegroeid van 2 naar 6 locaties in Nederland. Flexizone is 4 jaar geleden gestart in Rotterdam met 2 locaties. Deze hebben we succesvol uitgerold en verkocht. Daarna zijn we gestart met een nieuwe locatie op Noord-West waar het succes zich herhaalde. Met HCI 360 krijgen we de kans om Flexizone landelijk uit te rollen en daar hoorde een tweede vestiging in Rotterdam bij.”