HCI 360 breidt portfolio uit met 7.924 m2 in Eindhoven

Het bedrijfscomplex betreft een grootschalig vrijstaand bedrijfscomplex bestaande uit een kantoorgedeelte in twee bouwlagen aan de voorzijde met aansluitend een bedrijfsgedeelte en voormalig datacenter (Atos) alsmede een verhard parkeer- en buitenterrein. Het perceelgrootte bedraagt 11.770 m2.

HCI 360 besteedt het beheer uit aan 360 Europe Asset Management en zal het gehele bedrijfspand transformeren naar het flex-concept FlexiZone dat reeds succesvol is in Nederland en Duitsland.

Sylvia de Haas, Commercieel Directeur Nederland,: “Met de aankoop van dit bedrijfsgebouw in Eindhoven breiden we eindelijk de portfolio uit naar het zuiden. Eindhoven stond al lang bovenaan in ons strategisch plan en met deze locatie in Woensel geloven wij de markt succesvol te kunnen betreden. Eindhoven is een stad die barst van de energie. Philips bracht het licht naar Eindhoven, tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Hier bevindt zich onze Flexizone doelgroep en zien wij een kans op te groeien.”

HCI 360 is geadviseerd door JLL.

Bel mij terug
Whatsapp
Contact