HCI 360 koopt Transistorstraat 151 in Almere

HCI 360 heeft het bedrijfspand van ruim 4.755 m2 aan de Transistorstraat 151 op bedrijventerrein `Gooisekant` in Almere aangekocht.

In totaal omvat het bedrijfspand aan de Transistorstraat 151 4.755 m2, bestaande uit een begane grond met 1e en 2e verdieping. Het geheel omvat twee vleugels met in het midden een trappenhuis en een parkeerkelder waar 64 parkeerplaatsen aanwezig zijn. Op het verharde buitenterrein is ruimte voor 45 auto’s.

HCI 360 besteedt het beheer uit aan 360 Europe Asset Management en zal 80% van het bedrijfspand transformeren naar het flex-concept FlexiZone dat reeds succesvol is in Nederland en Duitsland.

Sylvia de Haas, Commercieel Directeur Nederland,: “Met de aankoop van dit bedrijfsgebouw in Almere krijgen we steeds meer draagvlak in de Randstad. Met locaties in Rotterdam, Vianen en Leiderdorp is Almere voor ons een logische keuze. Het is de snelst groeiende stad van Nederland waar naar verwachting de bevolking met 16,1% gaat groeien tot aan 2030. Dit is het eerste bedrijfsgebouw dat wij volledig gaan transformeren naar Flexizone waarbij we goed hebben gekeken naar de vraag in de markt. We zijn pas net gestart met de transformatie waarbij we alleen in afgelopen maand al 4 transacties hebben gedaan van in totaal 200 m2.”

HCI 360 is geadviseerd door Vlot Vastgoed.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.