HCI 360 Leiderdorp koopt Touwbaan 38 in Leiderdorp

HCI 360 Leiderdorp heeft het bedrijfspand van ruim 6.800 m2 aan de Touwbaan 38 op bedrijventerrein `De Baanderij` in Leiderdorp aangekocht.

In totaal omvat het bedrijfspand aan de Touwbaan 38 6.800 m2, waarvan 2.535 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en 4.265 m2 bedrijfshal. Er bevinden zich 39 parkeerplaatsen op eigen terrein.

HCI 360 Leiderdorp besteedt het beheer uit aan 360 Europe Asset Management en zal 80% van het bedrijfspand transformeren naar het flex-concept FlexiZone dat reeds succesvol is in Nederland en Duitsland.

Sylvia de Haas, Commercieel Directeur Nederland,: “Dit wordt de vijfde locatie in Nederland waar wij FlexiZone uitrollen. Leiderdorp is voor ons een strategische zet om FlexiZone door te laten groeien in het midden van Nederland. Het bedrijfspand aan de Touwbaan 38 biedt ons opnieuw alle gelegenheid om het gebouw te transformeren van grote kantoorvloeren en een warehouse naar kleine creatieve ruimtes voor zzp-ers, mkb-ers en start ups. Wij zien een enorme vraag in de markt naar flexibele kleine ruimtes voor de lichte maakindustrie en zullen de aankomende tijd dan ook op zoek gaan naar nieuwe locaties in de regio Utrecht, Rotterdam en Almere.”

Verkoper is geadviseerd door Basis Bedrijfshuisvesting Leiden. HCI 360 Leiderdorp is geadviseerd door Vlot Vastgoed.