HCI 360 Utrecht BV sluit tijdelijke huurovereenkomst met Drankenhandel Nectar

HCI 360 Utrecht BV heeft een tijdelijke huurovereenkomst afgesloten met Drankenhandel Nectar voor 1.946 m2 bedrijfsruimte aan de Proostwetering 41 in Utrecht. Dit is de eerste transactie sinds HCI 360 eigenaar is geworden van het bedrijfsgebouw in november vorig jaar.

Het bedrijfsgebouw aan de Proostwetering 41 is gelegen op bedrijventerrein De Wetering Noord in Utrecht tegenover onder andere GLS Netherlands en Scherpenzeel. HCI 360 kocht het bedrijfsgebouw van circa 9.000 m2 eind vorig jaar en is voornemens om een deel van het gebouw te transformeren naar het flex-concept Flexizone.

Sylvia de Haas over deze transactie: “Een uitbreiding van Flexizone naar Utrecht was voor ons een heel logische stap. Ondanks dat we ons altijd uitstekend laten informeren over de lokale markt en het economische klimaat, moet je in de praktijk altijd maar afwachten wat er gebeurd. Dat we meteen een tijdelijke transactie mogen doen, is voor ons een bevestiging dat we een juiste keuze hebben gemaakt. En dat nog voordat we met de transformatie zijn begonnen geeft een extra kick!”

Flexizone biedt kantoor,- werk,- en opslagruimte aan creatieve bedrijven. De diversiteit aan bedrijven bij Flexizone zorgt voor een dynamische werkomgeving waar members kennis met elkaar delen en hun business versterken.

JLL heeft bij deze transactie bemiddeld.