Henley 360 verhuurt 1.115 m2 bedrijfsruimte in Handelscentrum Vianen

Henley 360 heeft een tweejarige huurovereenkomst afgesloten met Bridgefarma voor 982 m2 bedrijfsruimte en 133 m2 kantoorruimte aan De Limiet 13-15 in Vianen.

Het bedrijvencomplex van 17.000 m2 is gelegen op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen tegenover de Makro, nabij de op- en afrit van de rijkswegen A2 en A27.

Bridgefarma was reeds gevestigd in hetzelfde bedrijvencomplex en huurde onder flexibele voorwaarden bij Flexizone; Flexizone is een flex-concept met kantoor- werk- en opslagruimte voor de zzp’ers en mkb’ers.

Sylvia de Haas, Commercieel Directeur Henley 360: “Deze transactie is het bewijs van een succesvolle strategie. Toen wij eigenaar werden van het complex in Vianen hebben wij ervoor gekozen om 30 procent van het gebouw te transformeren naar ons eigen flex-concept Flexizone om zo nieuw leven te blazen in een gebouw wat al jaren leegstond. Met Flexizone geven wij ondernemers en bedrijven de flexibiliteit om te krimpen en te groeien onder een dak. Bridgefarma was destijds op zoek naar een klein kantoor en wat opslag. Gedurende de huurperiode zijn zij binnen ons concept gegroeid en zijn nu in een fase waarin ze klaar zijn voor een zelfstandige bedrijfsruimte.”

Henley 360 is een gespecialiseerde asset management organisatie met een focus op de Europese industriële sector. Zij leggen de focus op het transformeren van ruimtes naar andere gebruikersvormen.

Bel mij terug
Whatsapp
Contact