Het verschil tussen een space, studio en stock bij Flexizone

studio Flexizone

Flexizone is de ideale werkomgeving voor creatieve ondernemers. Hier vind je kantoor-, bedrijfs- en opslagruimte onder een dak en is combineren altijd mogelijk. Als ondernemer wil je een werkruimte die meebeweegt met jouw bedrijf, een kantoor waarin je kunt groeien, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren en een opslagruimte voor je producten. De vraag is alleen, ‘Wat is nou het verschil tussen een space, studio en stock bij Flexizone?’.

Space

Creatieve ondernemers vinden bij Flexizone een space (kantoorruimte) om te groeien. Tijdelijk, om een project te organiseren of voor langere tijd, omdat je bedrijf lekker draait en je meer werkplekken nodig hebt. Groeit jouw bedrijf, dan groeit de space met je mee. Zo kun jij zorgeloos aan je projecten werken in een inspirerende omgeving.

Een volledig ingerichte space ruimte tot wel 250 m2, waar je gebruik kan maken van alle gemeenschappelijke faciliteiten. Daarnaast zijn glasvezel internet, energie en camerabeveiliging aanwezig en kun je gratis gebruik maken van koffie, thee en schoonmaak. Klik hier voor meer info over space.

Studio

Een inspirerende studio die meebeweegt en je naar eigen zinnen kan inrichten. Of je nou kunstenaar, meubelmaker of fotograaf bent – bij Flexizone vind je de creatieve ruimte om jouw droomprojecten te realiseren.

Flexibele studio’s van 50 tot wel 250m2 met flexibele huurperiodes van één maand en alle gemeenschappelijke faciliteiten bijeen gesloten. Combineer je kantoor met opslagruimte of een studio. Klik hier voor meer info over studio.

Stock

Als ondernemer kan je kiezen voor een studio om je projecten te kunnen realiseren en een space om te kunnen groeien. Ook voor het opslaan van goederen, materialen en/of producten hebben we een betaalbare en betrouwbare oplossing: de Flexizone Stock.

Een flexibele opslagruimte heb je al vanaf 8m2 en kan oplopen tot wel 250m2. Dit geeft dus de mogelijkheid om als bedrijf te groeien qua opslag en kan je door de flexibele huurperiodes van één maand snel en flexibel switchen van ruimte. Klik hier voor meer info over stock.

Het grote voordeel van Flexizone is de mogelijkheid om de ruimtes te kunnen combineren. Pendelen tussen werkplaats en opslagplaats is er dus niet meer bij, want bij Flexizone vind je een studio én passende opslagruimte onder een dak.