HOUTEN GEEFT JE DE RUIMTE

Houten ligt centraal, groeit en bruist en heeft een prettig ondernemersklimaat. Geen wonder dat veel ondernemers in deze stad neerstrijken. En logisch dat Flexizone een vestiging in Houten heeft geopend. Hier vind je flexibele werkruimte met alle kantoorfaciliteiten die je nodig hebt als creatieve ondernemer, in een dynamische en inspirerende omgeving.

KOM LANGS!

Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Houten?

Maak een afspraak met de locatiemanager Sanne Borst.

T: +31 85-1050734
Email: houten@flexizone.nl

Locatie Houten

BEREIKBAARHEID HOUTEN
Je vindt Flexizone Houten aan de rand van de stad, vlakbij de A27. Binnen enkele minuten op de snelweg, parkeren is gratis en laden en/of lossen is geen enkel probleem.

Wat kun je huren?

KANTOOR Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Een Flexizone kantoor is een compleet ingericht kantoor vanaf 15m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

WERKPLAATS Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle faciliteiten.

OPSLAG Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
WiFi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs