Interview met onze topper Tim Twisk over nieuwe locatie Almere

Wat heeft Tim Twisk, een van de nieuwe aanwinsten van Flexizone, te maken met de locatie Almere? Tim Twisk is een van de nieuwe commercial property managers en is verantwoordelijk voor de locaties Almere en Leiderdorp. Flexizone Leiderdorp wordt een prachtig pand waar ze nog druk bezig zijn met verbouwen, maar in het interview vertelt Tim Twisk vooral waarom Almere zo bijzonder is, wat het aantrekkelijk maakt voor de klant en wat zijn persoonlijke doelstelling is voor dit jaar.

Het pand in Almere heeft een bijzondere entree waar links en rechts van de centrale hal de workboxen komen te staan. De kantoren die uiteraard ook aanwezig zijn in het pand, bevinden zich op de 2e etage. ‘Dit is dan ook het gedeelte van het pand wat eind oktober/begin november als eerste geschikt zal zijn.’, aldus Tim Twisk.

De bereikbaarheid van het pand en de diversiteit van de verschillende kantoren zijn factoren die meetellen voor de aantrekkelijkheid van het pand. Kijkend naar de diversiteit van de verschillende kantoren is het zo dat wij in het pand in Almere, naast de opslagruimtes niet alleen kantoren en workboxen krijgen, maar ook een ‘co-working space’. Dit wordt een van de mooiste ruimtes die zorgt voor flexibiliteit en een open werksfeer voor onze huurders.

Kenmerkend voor Flexizone is het vaststellen van doelstellingen. Naast gezamenlijke doelstellingen heeft iedere werknemer natuurlijk ook zijn of haar persoonlijke doelstelling voor het komende jaar. Aldus Tim Twisk die zei ‘De uitstraling van het flexizone concept in combinatie met de pure flexizone gebruikers creëren, om zo een fijne werkomgeving te krijgen is mijn doelstelling voor het komende jaar in Almere.’

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen die in Almere plaatsvinden, volg ons dan op Facebook @flexizone of op Instagram flexizonenl