KEN JIJ FLEXIZONE LEIDERDORP?

Flexizone Leiderdorp vind je aan de Touwbaan 38. Hier huur je een volledig ingericht kantoor, een multifunctionele bedrijfsruimte en/of een opslagruimte waar je 24/7 toegang tot hebt. Deze unieke mix zorgt tevens voor een grote variatie aan toffe members. De community die ontstaat stimuleert nieuwe creatieve ideeën. Flexibel ondernemen in een bruisende en inspirerende omgeving – het kan bij Flexizone.

KOM LANGS!

Het huren van een eigen ruimte geeft veel stress. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom denkt onze locatiemanager met je mee. Niet alleen tijdens je zoektocht maar ook daarbuiten. Wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Leiderdorp? Je bent van harte welkom.

Maak nu een afspraak met locatiemanager Sanne Borst.

T: +31 85-1050736
Email: leiderdorp@flexizone.nl

Locatie Leiderdorp

KIES VOOR LEIDERDORP

Leiderdorp is een populaire vestigingsplek geworden voor ondernemers. Een gemoedelijke plaats, midden in de Randstad en goed bereikbaar. Leiderdorp trekt ook veel creatieve ondernemers aan die op zoek zijn naar betaalbare werkruimte. En daarom heeft Flexizone ook in Leiderdorp een vestiging met alle voorzieningen die je van ons kent. Flexibel ondernemen in een bruisende en inspirerende omgeving – het kan bij Flexizone.

Wat kun je huren?

KANTOOR De kantoorruimtes bij Flexizone Leiderdorp zijn volledig ingericht en voorzien van supersnel WiFi. Zo kun je meteen beginnen en je focussen op hetgeen waar jij goed in bent! Bij Flexizone Leiderdorp hebben we al een kantoor vanaf 1-2 werkplekken.

WERKPLAATS Het toffe van een Flexizone Werkplaats is dat je hem geheel naar eigen wens kun inrichten zodat de ruimte perfect past bij je bedrijf. Onze members gebruiken de ruimte onder andere als fotostudio, pop-up showroom, webshop of atelierruimte.

OPSLAG Soms heb je voor tijdelijke seizoensvoorraad een extra opslagruimte nodig of misschien staat je werkplaats helemaal vol? Of is de combinatie werkplaats en opslag een idee voor jouw eigen webshop? Het kan allemaal bij Flexizone Leiderdorp!

Bereikbaarheid

Net als alle vestigingen van Flexizone is ook het pand in Leiderdorp goed bereikbaar. Voldoende parkeermogelijkheden en goede bereikbaarheid met het OV. We zitten aan de rand van het centrum. Binnen een mum van tijd ben je op Schiphol of Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

WAAR IS HET?

Adres: Touwbaan 38, 2352 CZ Leiderdorp

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
WiFi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs