Neem een kijkje in de werkruimtes van 3 Flexizone members in Leiderdorp

Flexizone Leiderdorp, ons pand aan de Touwbaan 38 is inmiddels alweer 3 maanden geleden geopend. Hier kan je volledig ingerichte kantoorruimtes, multifunctionele bedrijfsruimtes en/of een opslagruimte waar je 24/7 toegang tot hebt huren. Deze unieke mix zorgt tevens voor een grote diversiteit aan toffe members die al hun intrede hebben gedaan in het pand. Om te laten zien wat er bij ons allemaal mogelijk is, hebben wij 3 verschillende ruimtes op een rijtje gezet.

Een creatief kantoor zoals Nettl Leiderdorp

Om te beginnen met de ruimte van onze huurder Nettl. Nettl is een bedrijf wat ‘magische websites creëert die je raken en e-commerce platforms maakt die je handelswaar verzilveren.’ Daarnaast zijn ze erg goed in belettering oftewel, signing. Dit is dan ook zeker terug te zien in hun ruimte waar zij echt hun eigen plek hebben gecreëerd door hun signing naar voren te laten komen.

Een toffe studioruimte in Leiderdorp zoals Godart Tattoo

Naast Nettl hebben wij ook onze huurder Godart Tattoo, een tatoeëerder die al vanaf jongs af aan weet wat die wil, namelijk de beste tatoeëerder van de wereld worden. Godert van Godart Tattoo, huurt op dit moment een werkruimte bij ons om zijn tatoeëerkunsten alleen nog maar te verbeteren. Zijn ruimte is zoals die moet zijn bij een tatoeëerder, creatief, druk, maar uiteraard ook schoon.
Omdat het voor een tatoeëerder belangrijk is dat die genoeg creativiteit haalt uit zijn omgeving, maar ook een ruimte moet hebben waar die zich thuis voelt en zijn werk kan doen, heeft Godert een ontzettend mooie muurtekening.
Daarnaast hangt zijn ruimte vol met zijn eigen ontwerpen, heeft die een kast met zijn tatoeëerspullen en is er een wateraansluiting gemaakt zodat zijn ruimte volledig is en hij keihard aan de slag kan.

Een eigen salonruimte huren bij Flexizone zoals Nailbeautique & more

Als derde, de ruimte van Mirjam van Nailbeautique & more. Een ontzettend mooi ingerichte nagelstudio waar klanten zich erg op hun gemak voelen, maar niet alleen klanten ook Mirjam zelf. Zo heeft zij een mooie werktafel waar zij de klant kan behandelen met daarnaast een mooie toonbank, waar zij haar schoonheidsspullen heeft gepositioneerd.


Omdat bij Flexizone alles mogelijk is en je jouw studio kan combineren met een opslagruimte, heeft Mirjam de mogelijkheid gehad om een deur te die van haar nagelstudio direct lijdt naar haar ‘opslagruimte’. Inmiddels is dit geen opslagruimte meer, maar een ruimte waar zij haar gezondheids- en schoonheidsbehandelingen uitvoert. Ook een erg mooi ingerichte ruimte!

opslagruimte Flexizone Leiderdorp Nailbeautique & more

Bij Flexizone is ontzettend veel mogelijk en proberen wij altijd met u mee te denken. Of u nou een nagelstudio heeft, tatoeëerder bent of een marketingbureau bent, bij Flexizone proberen wij de ruimte voor u te vinden die bij u past. Bent u nog op zoek naar een studio, space of stock? Neem dan contact op via info@flexizone.nl of plan een bezichtiging via www.flexizone.nl