RIB Incasso member van de maand Juli bij Flexizone

RIB Incasso is een van onze huurders van de eerste uren bij Flexizone Rotterdam aan de Innsbruckweg. Karin Hermsen (Commercieel directeur) en Naoufel Westerhof (algemeen directeur) zijn een jaar geleden samen het avontuur aangegaan van RIB Incasso, een landelijk opererend full service incassobureau voor het voorkomen, terugdringen en oplossen van betalingsachterstanden. RIB Incasso huurt een studio bij Flexizone Spaanse Polder en is member van de maand juli geworden. Daarom hebben wij een kijkje achter de schermen genomen bij Karin en Naoufel om een nog beter beeld te krijgen van RIB Incasso.

Professioneel team belangrijke factor binnen RIB Incasso

Zoals al aangegeven is RIB Incasso een landelijk opererend full service incassobureau. Zij bieden volwaardige ondersteuning bij uw eigen herinnering- en aanmaningstraject. Met het oog op het behoud van klanten en een juridisch verantwoorde, transparante en persoonlijke benadering is RIB Incasso succesvol in het vakkundig innen van openstaande vorderingen. ‘’Naast dat wij vakkundige juristen en advocaten in dienst hebben, zijn ‘mediators’, die in contact blijven met de debiteur en de opdrachtengever en ‘proces bewakers’, die ervoor zorgen dat alle processen gewaarborgd blijven, erg belangrijk binnen ons bedrijf.

Karin Hermsen, commercieel directeur, is middels haar ondernemingsgerichte en persoonlijke aanpak van belang om bedrijven, organisaties en particulieren te adviseren. Daarnaast weet zij de binnendienst accountmanagers goed te managen om hun taken te laten volbrengen.

Zelf ben ik algemeen directeur bij RIB Incasso en zorg ik voor verbeteringen en innovatieve oplossingen voor zowel opdrachtgevers als debiteuren.’’, aldus Naoufel Westerhof.

Professionals in het vakkundig innen van openstaande vorderingen

Bij RIB Incasso incasseren wij openstaande dossiers van onze
opdrachtgever op een maatschappelijk verantwoorde manier. Daarnaast helpen wij
onze opdrachtgevers met hun facturatie proces. Samen met onze advocaten en
juristen geven wij juridisch advies en staan wij onze opdrachtgevers bij daar
waar nodig is. Ook incasseren wij op een sociaal verantwoorde manier, wat
inhoudt dat wij bij de debiteur langsgaan om de situatie te bekijken en tot een
oplossing te komen.

‘’Onze klanten kiezen voor ons omdat wij al incasseren voordat het tot een proces kan leiden. Je hebt namelijk twee fases, de minnelijk en gerechtelijke fase. Binnen de minnelijke fase incasseren wij het openstaande bedrag zonder tussenkomst van een rechter. Bij de gerechtelijke fase gaat het erom dat de debiteur niet wil betalen en wij met het dossier naar de rechtbank gaan om zo een vonnis te halen. Hierdoor mag de deurwaarder beslag leggen waardoor er weer extra kosten bij komen.’’

RIB Incasso kiest voor flexibiliteit binnen Flexizone

‘’Bij Flexizone streven ze naar een goede werkomgeving met een prettige werksfeer voor iedereen, weten ze wat de klant wil en ik durf wel te zeggen dat ze daar alles voor doen. Vandaar dat wij sinds een maand een studio huren bij Flexizone in Rotterdam. Ook de flexibiliteit en de snelle communicatie hebben geholpen bij het maken van de keuze. Binnen het Flexizone concept hebben wij in ieder geval de mogelijkheid om zelf verder uit te breiden. Zo lang wij bij Flexizone kunnen blijven werken doen wij dat zeker.’’, aldus Naoufel.

RIB Incasso ziet de voordelen van de Flexizone community in

Het concept Flexizone brengt ook een community met zich mee. Zo kan je op een makkelijke manier in contact komen met andere members om elkaar te helpen en beter te maken. Omdat RIB Incasso de andere members van alle flexizone locaties wil helpen hebben zij een actie speciaal voor alle Flexizoners. Iedere Flexizone member krijgt 25% korting op een jaarcontract bij RIB Incasso! Ben jij geïnteresseerd in deze actie, neem dan contact op met Naoufel Westerhof via n.westerhof@ribincasso.nl.

Bel mij terug
Whatsapp
Contact