CREATIEF ROTTERDAM
Rotterdam, de stad waar het voor ons allemaal begon. In 2014 opende wij de eerste Flexizone locatie en inmiddels zijn wij 12.000 m2 verder en hebben wij ruimte voor ruim 250 creatieve bedrijven en ondernemers. Bij Flexizone Rotterdam vind je zowel kantoorruimte als multifunctionele werkruimte maar ook diverse opslagmogelijkheden. Onze members vormen een uniek netwerk aan zzp’ers, mkb’ers en startup uit onder andere de maakindustrie, fotografie, schoonheidsbranche en e-commerce.
LOCATIE ROTTERDAM NOORDWEST
HIER GA JE HET MAKEN

Rotterdam Noordwest is het grootste bedrijventerrein van Europa. Wanneer goede bereikbaarheid en werken in een creatieve werkomgeving voor jou belangrijke peilers zijn om je bedrijf te laten groeien dan zit je bij Flexizone Noordwest aan het juiste adres. Members huren hier een eigen kantoorruimte, een creatieve werkruimte en/of een ruimte opslag. Een werkomgeving met een hippe, industriële vibe waar iedere creatieve ondernemer of bedrijf sterke kansen kan ontwikkelen voor hun bedrijf. Flexizone houdt werkruimte in Rotterdam betaalbaar en geeft je bedrijf de ruimte om te groeien.

KOM LANGS!

Onze locatiemanager Sidney heeft de Rotterdamse mentaliteit: Niet lullen maar poetsen. Hij vindt voor jou de perfecte ruimte die past bij je wensen en eisen. Wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Rotterdam?
Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak met de locatiemanager Sidney Meurs.

T: +31 85-1050737
Email: rotterdam@flexizone.nl

Locatie Rotterdam

Producten van Rotterdamse bodem zijn hip en happening. Rotterdammers zijn pioniers met hart voor de stad en oog voor ondernemerschap. Rotterdam is hun thuishaven. Vanuit hier ligt de wereld aan hun voeten. Rotterdam faciliteert en investeert. Flexizone biedt pioniers een fysieke plek en handreikingen om ideeën te testen, uit te voeren en te verfijnen en producten te produceren. Hier worden wilde ideeën waardevolle innovaties.

Wat kun je huren?

KANTOOR Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Flexizone Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

WERKPLAATS Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

OPSLAG Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Bereikbaarheid Rotterdam

Onze vestiging in Rotterdam op bedrijvenpark Noordwest ligt direct aan de A13. Je zit zo op de snelweg, parkeren is gratis en laden of lossen is geen probleem. Er zijn in de directe omgeving ruim 500 bedrijven gevestigd. Zit jouw volgende potentiële klant ertussen? Het gemengde karakter van het bedrijvenpark vind je terug bij Flexizone; maakindustrie, handel, e-commerce, coaching en consultants hebben zich allemaal hier gevestigd.

WAAR IS HET?

Adres: Innsbruckweg 130 of Corkstraat 46, Rotterdam

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
WiFi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs