Studio Bravoure ‘member van de maand’ Juni bij Flexizone

Studio Bravoure is sinds mei 2019 member in het Flexizone pand aan de Corkstraat 46 in Rotterdam. Een member die precies weet hoe het concept Flexizone in elkaar zit. ‘’Onze deur staat altijd open, loop gerust naar binnen om kennis met ons te maken’’, zo vertelde Arnoud, mede-eigenaar van Studio Bravoure. Studio Bravoure is een filmbedrijf dat alle soorten films en video’s maakt. Op deze manier hopen zij hun klanten op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen om hun doel te bereiken. Studio Bravoure huurt een studio bij Flexizone waar zij vooral editen. Daarnaast werken zij ook op veel verschillende plekken in Nederland en in het buitenland bij klanten op locatie. Deze maand mag Studio Bravoure gefeliciteerd worden met de ‘member van de maand’ bij Flexizone. Om een nog beter beeld te krijgen van wat Studio Bravoure precies doet, wordt er een kijkje achter de schermen genomen.

Studio Bravoure stelt zich voor

Studio Bravoure, een filmbedrijf wat zo’n twee jaar geleden is opgericht door Michiel, Karim en Arnout om op een flexibele, leuke en professionele manier opdrachtgevers beter van dienst te zijn. Binnen dit team zijn de rollen duidelijk verdeeld. Zo is Michiel de cameraman, is Karim het creatieve brein achter alles en zorgt Arnout voor structuur binnen het bedrijf door organisatorisch alles in orde te houden. Sinds vorig jaar wordt het team ondersteund door Rick, volgens zijn teamgenoten nu al de recordhouder van de medewerker van de maand.

Studio Bravoure erg geliefd door proactieve houding

‘’Onze manier van te werk gaan tijdens het maken van films en video’s, is terug te zien in de resultaten en zorgt voor langdurig succesvol samenwerken met verschillende stakeholders. Wij zijn bijdehand en proactief in ons werk, waardoor wij in onze films precies kunnen vertellen wat een bedrijf, merk of organisatie nodig heeft. Lullige filmpjes is niets voor ons, wij gaan voor straight-to-the-point shots. Uiteindelijk gaat het er namelijk om dat de boodschap van de video door middel van de juiste beelden goed over wordt gebracht bij de kijkers. Door deze manier van werken, hebben wij lol in ons werk en levert het een mooi resultaat voor de opdrachtgever. Een ding is zeker, een win-win situatie voor iedereen.’’, aldus Arnoud.

Van filmen op de Filipijnen tot filmen op een militaire luchtmachtbasis

De gasten van Studio Bravoure hebben de afgelopen twee jaar zeker niet stilgezeten. Zo hebben zij gefilmd op de Filipijnen en in Spanje samen met een ontzettend grote crew. Hebben ze twee dagen opgesloten gezeten vanwege een strikte geheimhouding over een nieuw medisch apparaat wat de dag na oplevering in de USA werd gepresenteerd op een enorm congres. ‘’Een van de grootste ervaringen was toch wel het filmen op een militaire luchtmachtbasis met NAVO-gevechtsvliegtuigen. Een plek waar ook wij als normale burgers van onder de indruk waren.’’, zo vertelde Michiel.

Studio Bravoure ziet vele voordelen in concept Flexizone en huurt een studio

‘’Bij Flexizone vonden wij een gezellige community, bedrijvigheid en een hoop andere ondernemers. Daarvan kunnen wij leren, inspiratie door op doen, soms even sparren maar op zijn tijd ook gezellig een biertje mee drinken aan het einde van de dag. Zo zal onze deur altijd open staan en mag iedereen gerust binnen komen lopen. Flexizone past bij onze gedachtegang.’’, aldus Arnoud. ‘’Daarnaast willen wij doorgroeien en nog meer talentvolle filmmakers aan ons binden om zo onze opdrachtgevers nog beter en flexibeler te kunnen bedienen. Bij Flexizone hebben wij de mogelijkheid om ons verder uit te breiden.’’

Nog beter een kijkje achter de schermen bij Studio Bravoure willen? Houd dan onze social media kanalen en onze website www.flexizone.nl in de gaten voor exclusieve beelden van Studio Bravoure. “

Bel mij terug
Whatsapp
Contact