ONDERNEMEN IN HET HART VAN NEDERLAND

Utrecht is een creatieve smeltkroes in het centrum van het land. Grootstedelijk en gezellig tegelijk. Een gewilde vestigingsplaats voor creatieve ondernemers en een logische plaats voor een vestiging van Flexizone. Bij ons blijft kantoorruimte betaalbaar en hebben ondernemers alle ruimte om te groeien. Ontdek zelf de voordelen van onze flexibele werkruimtes in een inspirerende omgeving.

KOM LANGS!

Wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Utrecht?
Je bent van harte welkom.
Maak een afspraak met de locatiemanager Petra Baltus.

Locatie Utrecht

CREATIEF UTRECHT

Flexizone geeft creatieve ondernemers de ruimte om te groeien. Hier vind je een flexibele werkruimte die past bij jouw bedrijf. een werkplaats om je droomprojecten te realiseren en een opslagruimte voor al je producten? Bij Flexizone kan het allemaal onder een dak, in een inspirerende en dynamische omgeving.

Wat kun je huren?

SPOT Heb je geen eigen kantoor nodig, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Boek dan een flexibele werkplek en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

SPACE Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Flexizone Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

STUDIO Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

STOCK Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt in het Noordoosten van Utrecht, pal naast de A2.
Je zit zo op de snelweg en parkeren, laden en/of lossen is geen probleem.

WAAR IS HET?

Adres: Proostwetering 41, 3543 AC Utrecht

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
Wifi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs