UW BEDRIJF IN HET CENTRUM VAN NEDERLAND

Het sympathieke Vianen heeft zich dankzij de centrale ligging ontwikkeld tot een aantrekkelijke plek voor bedrijven. Met de A2 en A27 in de buurt is de bereikbaarheid optimaal. Flexizone Vianen biedt flexibele en betaalbare bedrijfsruimte voor de creatieve ondernemer in een dynamische en inspirerende omgeving.

KOM LANGS!

Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Vianen?
Maak een afspraak met de locatiemanager Petra Baltus.

Locatie Vianen

CREATIEF VIANEN

Flexizone geeft creatieve ondernemers de ruimte om te groeien. Hier vind je een flexibele werkruimte die past bij jouw bedrijf, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren,  een opslagruimte voor je producten. Bij Flexizone kan het allemaal onder een dak, in een inspirerende en dynamische omgeving.

Kantoorruimte Vianen
De Limiet 13

Wat kun je huren?

KANTOOR Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Flexizone Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

WERKPLAATS Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

OPSLAG Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Bereikbaarheid

Onze vestiging in Vianen is centraal gelegen. Met de A2 (Amsterdam – Maastricht) en A27 (Breda – Almere) in de buurt is de bereikbaarheid optimaal. Je zit zo op de snelweg en parkeren (GRATIS), laden en lossen zijn geen probleem.

WAAR IS HET?

Adres: De Limiet 15, Vianen

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
WiFi
Schoonmaakservice
Gebruik vergaderruimten indien beschikbaar
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs