Huur nu je opslag bij Flexizone Vianen!

Ruime opslag en kantoorruimtes bij Flexizone Vianen!

Ben jij als ondernemer in Vianen op zoek naar opslagruimte voor jouw bedrijf? Of ben je er nog niet klaar voor om afscheid te nemen van een aantal spullen, maar nemen ze wel veel plek in beslag in je huis? Bij Flexizone huur je opslag voor de korte of lange termijn. We hebben units van 7m2 tot 100,8m2 die je al huurt vanaf € 89 per maand*. Op zoek naar een combinatie van opslagruimte en een kantoor, studio of flexibele werkplek? Bij Flexizone Vianen is het allemaal mogelijk.

Vianen: een stad vol met historie en cultuur. Kenmerkend zijn de stadsmuren en kastelen. Vianen is een monumentale stad met 190 Rijksmonumenten, op elke hoek van de straat is de historie te zien: het stadhuis, de Hofpoort, Kasteel Batestein, de Watertoren, en de Lekpoort. Vianen is daarnaast een ondernemende stad. Dankzij de centrale ligging heeft de stad zich ontwikkeld tot een bedrijvige hub. Een ideale plek voor een Flexizone locatie! Voor creatieve ondernemers zoals jij, hebben we in Flexizone Vianen een dynamische en inspirerende omgeving gecreëerd. Plan een bezichtiging of vraag een offerte aan en huur jouw opslagruimte en flexible workspace bij Flexizone in Vianen!

Wat kost het?

Bij Flexizone Vianen hebben we zowel tijdelijke opslagruimtes als opslagruimtes voor langdurig gebruik. Tijdelijke opslagruimtes zijn ideaal voor als je een paar spullen even uit huis wilt, voor een verbouwing of een verhuizing bijvoorbeeld. En onze lange termijn opslagruimtes zijn ideaal voor o.a. opslag van je bedrijfsvoorraad. Een opslagruimte van 7m2 huur je al vanaf € 89 per maand*. Mocht je een grotere ruimte willen, wij hebben units tot wel 100,8m2. Ideaal voor de grotere zakelijke opslagbehoeften! En mocht dat alsnog niet voldoende zijn – misschien zoek je wel opslagruimte voor een compleet magazijn– dan kan je meerdere units bij ons huren. Wij hebben 27 units en tot 711,1m2 aan ruimte beschikbaar in Vianen.

*: de 50% kortingsaanbieding en de huurprijs per maand zijn afhankelijk van de locatie en de specifieke ruimte.

Wat krijg je?

  • lorem ipsum
  • lorem ipsum
  • lorem ipsum
  • lorem ipsum
  • lorem ipsum
  • lorem ipsum

Waar is het?

Flexizone Vianen ligt slechts 15km ten zuiden van het stadscentrum van Utrecht. De A2 en A27 zitten in de buurt, dus de bereikbaarheid is optimaal! Parkeren is hier gratis, en laden en lossen zijn geen probleem.

Flexizone Vianen
De Limiet 15D
4131 NR Vianen

Voordelen


24/7 beveiliging


Flexibel huren


Goed bereikbare locaties


Persoonlijke service op afspraak


Wi-Fi


Schoonmaakservice


Gebruik meetingrooms


Koffie- en theefaciliteiten


Lid van de Flexizone Businessclub


Alle services voor een vaste prijs

Onze ruimtes

Bel mij terug
Contact