Voordelen van een ruimte huren bij Flexizone

Ben jij zzp’er, mkb’er of een beginnende ondernemer die een startup aan het oprichten is en ga jij het maken dit jaar! Heb jij alles geregeld en mis je alleen nog een kantoor-, werk- en/of opslagruimte. Wat zijn dan de voordelen van een ruimte huren bij Flexizone?

  1. Om te beginnen zit je in een bedrijfsverzamelgebouw waar de diversiteit aan bedrijven enorm is. Een betere plek om te netwerken is er dan ook bijna niet en misschien zit jouw potentiele klant wel bij ons in het gebouw of in het netwerk van een van onze huurders. Ook worden er door ons evenementen georganiseerd zoals de ‘Eat & Meet’ lunch, de ‘Vrijmibo’ en nog veel meer evenementen waar netwerken zeker mogelijk is.
  2. Daarnaast zijn onze locaties representatief voor onze bezoekers en huurders. Denk aan de mobiele receptie die wij op elke locatie hebben om onze bezoekers te ontvangen en de weg te wijzen. Ook is er de mogelijkheid voor onze huurders om 24/7 het gebouw te betreden en bij hun unit te kunnen. Als laatste is er voor onze huurders een keuken en een koffiemachine ter beschikking. Koffie, een van de belangrijkste dingen in de ochtend voor een grote groep mensen op deze wereld.
  3. Zoals net al aangegeven kan er gebruik gemaakt worden van meerdere faciliteiten. Namelijk de keuken en een koffiemachine, maar ook is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de wifi en de vergaderruimtes die aanwezig zijn. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderruimtes die in het pand waar jij huurt zitten, maar ook is het mogelijk om in een van onze andere panden te vergaderen of rustig te werken.

Dit zijn een aantal voordelen van het huren van een ruimte bij Flexizone, maar er zijn uiteraard nog veel meer voordelen. Huur je ruimte bij ons en kom achter alle voordelen en de flexibiliteit van Flexizone! ????