Waarom geeft Flexizone een goed imago aan creatieve ondernemers door het aanbieden van deze werkomgeving?

Creatieve ondernemer

Bij Flexizone proberen wij de ideale werkomgeving te creëren voor creatieve ondernemers. Denk bij creatieve ondernemers aan kunstenaars, meubelmakers, fotograven, muziekmakers en ga zo nog maar even door. De creatieve industrie raakt in vorm en is in korte tijd uitgegroeid tot een topsector. Deze sector kan een grote rol gaan spelen in de economie en daarom is het belangrijk dat we door pakken. Dat is dan ook de reden dat wij voor deze groep ondernemers een goede werkomgeving creëren, maar de vraag is wel ‘Waarom geeft Flexizone een goed imago aan creatieve ondernemers door deze werkomgeving aan te bieden?’

Creatieve ondernemers worden vaak, door hun creatieve achtergrond, gekoppeld aan oude gebouwen omdat zij daar een bepaalde link mee zouden hebben. Maar wat voor beeld geef je je klanten als je ze moet ontvangen in een oud en onverzorgd gebouw? En hoe is jouw werkintensiteit daar? Bij Flexizone willen wij creatieve ondernemers dan ook helpen met een hoogwaardige en professionele locatie, waar je in een fijne werkomgeving je werk kan doen en goed je klanten kan ontvangen.

Wij bieden spot, space, studio en stock aan om iedereen zijn werkzaamheden mogelijk te kunnen maken. Voor meer informatie over wat deze ruimtes inhouden kunt u een kijkje nemen op onze website www.flexizone.nl of kunt u onze vorige blog ‘het verschil tussen een space, studio en spot bij Flexizone’ lezen.

Bij Flexizone proberen wij er dus voor te zorgen dat creatieve ondernemers een positief imago krijgen door professionaliteit uit te kunnen stralen. Dit door de ideale werkomgeving die ze bij ons kunnen vinden met alle nodige faciliteiten en een werkruimte die aansluit op hun bedrijf.