Waarom zou jij een office container moeten huren bij Flexizone Rotterdam?

Office Container

Het huren van een zeecontainer als kantoor midden in het Rotterdamse, hoe gers is dat?! Bij Flexizone kan dat. Wij hebben namelijk 3 zeecontainers omgebouwd tot tweepersoons kantoorruimtes. ‘out of the box’ denken is een van onze sterke punten en daarom gaan wij ‘into the containerbox’.

Een container als kantoor neemt verschillende voordelen met zich mee.

Voordeel 1:
Om te beginnen staat zo’n zeecontainer voor een industriële uitstraling en doet dat je denken aan de havenstad Rotterdam. Toch hebben we voor elkaar gekregen dat het naast een industriële uitstraling ook een moderne uitstraling heeft, zoals wij altijd naar buiten willen brengen bij Flexizone.

Voordeel 2:
Daarnaast is zo’n container qua oppervlakte perfect voor een tweepersoonskantoor. Er staat namelijk een groot bureau voor 2 personen met 2 bureaustoelen en daarnaast is er nog genoeg ruimte om er je eigen kantoor van te maken.

Voordeel 3:
Ook is het zo dat zo’n container niet alleen dient als kantoor, maar ook kan dienen voor een showroom waar je jouw producten kan laten zien aan de andere huurders, de verhuurders en aan je klanten. Dit komt door de enorme glazen pui die erin zit. Op dit moment huurt het frisdrankenbedrijf Softtraders een van onze containers en zij zijn hier een goed voorbeeld van. Zij gebruiken deze container als kantoorruimte, maar daarnaast hebben zij ook een van hun frisdranken voor de glazen pui gezet om deze te laten zien aan de buitenwereld. Hoe makkelijk kan marketing zijn!

Voordeel 4:
Als laatste is het hergebruiken van bestaande materialen, oftewel zo’n container, erg milieuvriendelijk en tegenwoordig draait alles om milieuvriendelijkheid. Wij van Flexizone kunnen dat dus niet overslaan en doen daar dus ook aan mee!

Ben jij de volgende die een van onze zeecontainers komt huren op de Corkstraat nummer 46 in Rotterdam? Mocht je interesse hebben, neem dan even contact op via +31 6 25 53 57 59 of mail naar rotterdam@flexizone.nl