Den Haag, een creatieve broedplaats

Flexizone Den Haag

Werken binnen een dynamische omgeving met een unieke mix aan bedrijven. Dat is Flexizone Den Haag. Onze nieuwste vestiging beschikt nog over enkele beschikbare units. Nieuwsgierig naar het leukste all-in concept van Nederland? Kom langs.

Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Den Haag? Maak een afspraak met de locatiemanagers Petra Baltus en Angel de Haas.

T: +31 85-1051429
E: denhaag@flexizone.nl

Kantoor

Bij Flexizone Den Haag ontzorgen wij jou als het gaat om het huren van een eigen kantoorruimte waar een aantal zijn voorzien van bekabeld internet. Vertel ons je wensen en eisen en wij vinden altijd een geschikt kantoor voor je bedrijf.

Werkplaats

Bij Flexizone Den Haag huur je gemakkelijk een eigen werkplaats, een creatieve werkruimte welke je geheel naar eigen wens kunt gebruiken en inrichten. Denk aan je eigen kunstatelier, showroom of andere ruimte die je multifunctioneel kunt gebruiken.

Opslag

Een opslagruimte voor je webshop voorraad of opslag voor je werkmateriaal, bij Flexizone Den Haag huur je een goed beveiligde opslagruimte vanaf ongeveer 10 m2.

Waar is het?

Flexizone Den Haag bevindt zich in het Forepark, de perfecte locatie voor bedrijven. Zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.

Adres: Tauber 52, Den Haag

Voordelen


24/7 beveiliging


Flexibel huren


Goed bereikbare locatie


Persoonlijke service op afspraak


Wi-Fi


Schoonmaakservice


Gebruik meetingrooms


Koffie- en theefaciliteiten


Lid van de Flexizone Businessclub


Alle services voor een vaste prijs

Andere locaties

Rotterdam

Bij Flexizone Rotterdam vind je zowel kantoorruimte als multifunctionele werkruimte maar ook diverse opslagmogelijkheden.

Vianen

Flexizone Vianen biedt flexibele en betaalbare bedrijfsruimte voor de creatieve ondernemer in een dynamische en inspirerende omgeving.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar. Je kunt rechts onderaan direct met ons chatten.

Bellen of mailen met Petra kan natuurlijk ook
+31(0)851050733
info@flexizone.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug
Whatsapp
Contact