NEW! FLEXIZONE DEN HAAG!

CREER JE EIGEN RUIMTE EN HUUR OP MAAT!

Werken binnen een dynamische omgeving met een unieke mix aan bedrijven. Dat is Flexizone Den Haag.
Onze nieuwste Flexizone vestiging in Den Haag bevindt zich nog in de beginfase waardoor jij de kans krijgt om je eigen ruimtes te creëren vanaf schets! In deze fase kunnen we nog alle kanten op. Meedenken over de indeling van de ruimtes en verbouwen hoe jij wilt. Customize je eigen bedrijfsruimte(s)!

KOM LANGS!

Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging !

T: +31 85-1051429
Email: info@flexizone.nl

Locatie Den Haag

KIES VOOR DEN HAAG

Aan de Tauber 52 in het Forepark, met uitzicht op het ADO Den Haag stadion, vind je onze Flexizone vestiging in Den Haag. Met wel 10.000m2 aan opslagruimte, studio’s en kantoorruimte in verschillende soorten en maten hebben we voor iedereen een passende oplossing. Ben jij creatieve ondernemer en opzoek naar een (of meerdere0 geschikte bedrijfsruimte(s)? Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Onze studio’s zijn geheel in te richten naar eigen wens. Denk aan een atelier, salon, werkplaats of ruimte met keuken voor je onderneming. Of meerdere kantoorruimtes voor je bedrijf. Een showroom en opslagruimte voor je webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze bedrijfsruimtes zijn er in verschillende groottes en alle combinaties zijn mogelijk.

Wat kun je huren?

KANTOOR Bij Flexizone Den Haag ontzorgen wij jou als het gaat om het huren van een eigen kantoorruimte. Vertel ons je wensen en eisen en wij vinden altijd een geschikt kantoor voor je bedrijf.

WERKPLAATS Bij Flexizone Den Haag huur je gemakkelijk een eigen Studio, een creatieve werkruimte welke je geheel naar eigen wens kunt gebruiken en inrichten. Denk aan een muziekstudio, kunstatelier, showroom of schoonheidssalon.

OPSLAG Een opslagruimte voor je webshop voorraad of zoek je tijdelijk opslag omdat je gaat verhuizen? Bij Flexizone Den Haag huur je een goed beveiligde opslagruimte vanaf ongeveer 10 m2.

Bereikbaarheid

WAAR IS HET?

Flexizone Den Haag bevindt zich in het Forepark, de optimale locatie voor bedrijven. Zeer goed bereikpaar per openbaar vervoer en met de auto.
Adres: Tauber 52, Den Haag

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
Wifi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs