CREATIEVE BROEDPLAATS

Bij Flexizone vind je altijd een ruimte die bij jouw bedrijf past. Onze locatiemanagers denken met je mee. Of je nu een kantoorruimte zoekt om je bedrijf te laten groeien, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren, een opslagruimte voor je producten. Bij Flexizone kan het allemaal.

BEREIKBAAR EN BETAALBAAR

Je vindt Flexizone niet in het centrum, maar op industriële gebieden aan de rand van de stad. Daar kiezen we bewust voor. Want zo blijft onze service betaalbaar en het gebouw bereikbaar. Parkeren, laden en lossen? Bij Flexizone is het geen probleem.

Inspirerende omgeving

Bij Flexizone vind je een creatieve, informele werksfeer. De een loopt met een laptop onder zijn arm, de ander met een hamer of camera. De bedrijvigheid van al die verschillende ondernemers werkt super-inspirerend.

Plug-and-Play

Flexizone houdt rekening met de wensen en behoeften van creatieve bedrijven. Daarom bieden we flexibele werkruimtes met verschillende functies. Een kantoor met meubilair. Een eigen werkplaats met brede toegang. Een opslagruimte met beveiliging. En dat alles onder een dak.

Netwerk van bedrijven

De diversiteit en unieke mix van bedrijven binnen Flexizone zorgt voor een bijzonder netwerk waar bedrijven en ondernemers kennis met elkaar delen en hun bedrijf laten groeien. Samen vormen onze members een community. Ze helpen elkaar, geven feedback en zorgen voor een gevoel van saamhorigheid. Door de synergie wordt je werk alleen maar beter. 

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
Wifi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs