Alles over creatief ondernemen bij Flexizone

Een community die je inspireert

Bij Flexizone groeit je bedrijf. Je bent hier omringd door andere creatieve ondernemers die samen een hechte community vormen en elkaar versterken. Met kantoorruimte voor jou en je collega’s, een werkplaats die je transformeert in de ideale ruimte voor jouw onderneming en riante opslagruimtes voor al je producten en materialen kan je werkelijk alle kanten op. Welke richting je ook kiest, bij Flexizone vind je direct een netwerk wat je aanmoedigt en inspireert.

Succesvolle samenwerkingen

Samenwerkingen tussen onze members willen we natuurlijk stimuleren. Daarom hebben we de Business Club opgericht. Zo maak je op een leuke manier kennis met andere bedrijven uit alle hoeken van het land. En daaruit zijn al de nodige mooie nieuwe ideeën en succesvolle samenwerkingen gekomen.

Bereikbaar en betaalbaar

Je vindt Flexizone niet in het centrum, maar op industriële gebieden aan de rand van de stad. Daar kiezen we bewust voor want, zo blijft onze all-inclusive service goed betaalbaar en onze locatie goed bereikbaar. Parkeren, laden en lossen zijn dan ook geen probleem bij Flexizone en zo kan jij je volledig focussen op het succes van jouw onderneming.

Plug-and-Play

De wensen en behoeften van jouw bedrijf staan centraal bij Flexizone. De ene ondernemer is de andere niet! Daarom bieden we flexibele ruimtes die je omvormt naar de ideale uitvalsbasis voor jouw ondernemerslust. Onze ruimtes zijn multifunctioneel: een kantoor, een werkplaats, een showroom, een atelier, een opslag? Wat je bedrijf ook voor ruimte nodig heeft om te groeien, bij Flexizone vind je het.

Voordelen


24/7 beveiliging


Flexibel huren


Goed bereikbare locatie


Persoonlijke service op afspraak


Wi-Fi


Schoonmaakservice


Gebruik meetingrooms


Koffie- en theefaciliteiten


Lid van de Flexizone Businessclub


Alle services voor een vaste prijs

Bel mij terug
Whatsapp
Contact