TIJDELIJK OF VAST EEN BEVEILIGDE OPSLAGRUIMTE HUREN
Bij Flexizone vind je flexibele werkruimtes met alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle business te runnen. En ook voor het opslaan van goederen, materialen of producten hebben we een betaalbare en betrouwbare oplossing: Flexizone Stock.

Wat krijg je?

Een flexibele opslagruimte van 8 tot wel 250m2

Veiligheidsvoorzieningen zoals cameratoezicht

Stroomvoorziening in elke Stock

Flexibele huurperiodes vanaf één maand

Combineer je kantoor met opslagruimte of een studio

Goed bereikbaar, gratis parkeren

Wat kost het?

De prijzen van Flexizone Store zijn afhankelijk van de grootte van de opslagruimte die je nodig hebt.

Je betaalt een vast bedrag per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Zo werkt het

Wij bieden opslagruimtes voor zowel zakelijk als voor particulieren aan. Ideaal als je bijvoorbeeld een webshop of evenementenbureau hebt, spullen verhandelt via Marktplaats of als je zelf bijvoorbeeld kunst of meubels maakt. Pendelen tussen je studio en de opslagruimte is verleden tijd.

Dus of je nou producten of materialen wilt opslaan, een oldtimer onderdak wilt bieden of meubels wilt stallen, bij Flexizone zijn je spullen altijd veilig. Wij werken met betrouwbare partners. Voordeel is dat je geen omkijken meer hebt naar je spullen, maar er makkelijk bij kan als het nodig is.

Met onze app kun je allerlei zaken supersnel regelen. Zo kun je online een vergaderruimte reserveren, een lunch bestellen of je aanmelden voor events.

De app heeft ook een handige community optie om in contact te blijven met andere ondernemers in het Flexizone gebouw of voor direct contact met de receptie. Verder kun je met de app allerlei huishoudelijke zaken regelen en gebruikmaken van de diverse Flexizone diensten.

Vergroot je space

WIRED FENCES

Bij Flexizone vind je flexibele werkruimtes met alle faciliteiten die je nodig hebt om een succesvolle business te runnen.

Ook voor het opslaan van goederen, materialen of producten hebben we een betaalbare en betrouwbare oplossing: Flexizone Stock of onze Wired Fences.

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
Wifi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs