DE LICHTSTAD VAN NEDERLAND

Zo staat Eindhoven ook wel bekend, als een echte leider in technology en bekend geworden door jarenlang huisvesting te zijn geweest van Phillips.
Midden in het hart van Brabant is dit zeker een goede plek waar nieuwe ideeën ontstaan en bedrijven kansen zien en pakken.

KOM LANGS!

Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen bij Flexizone Eindhoven?

Maak een afspraak met de locatiemanager Britt Mutsers.

T: +31 85-1050733
Email: eindhoven@flexizone.nl

Locatie Eindhoven

KIES VOOR FLEXIZONE EINDHOVEN.

In een stad welke letterlijk bruist, is dat ook binnen de locatie van Flexizone. Een ruim opgezet pand met veel licht en een goede variatie aan werk en opslagruimte.

Hier vind je een flexibele werkruimte die past bij jouw bedrijf, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren, een opslagruimte voor je producten.

Wat kun je huren?

SPOT Heb je geen eigen kantoor nodig, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Boek dan een flexibele werkplek en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

SPACE Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Flexizone Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

STUDIO Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

STOCK Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Flexizone vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Bereikbaarheid

Met de A50 en de A2 om de hoek is de locatie van Flexizone uitstekend bereikbaar met de auto. Ook is er een ruime afgesloten parkeerplaats rondom het gebouw. Met de bus vanaf station Best ben je in een kwartier op locatie.

WAAR IS HET?

Adres: Tarasconweg 2, Eindhoven

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren vanaf een maand
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
Wifi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs