BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN WERKPLAATS, ATELIER OF SHOWROOM MET ALL-IN SERVICE EN ALL-IN PRIJS?

HUUR NU BIJ FLEXIZONE!
Als creatieve ondernemer wil je een werkruimte die meebeweegt met jouw bedrijf. Een inspirerende werkplaats of productieplek die je helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Of je nou webshop hebt of kunstenaar bent of fotograaf – bij Flexizone vind je de creatieve ruimte om jouw droomprojecten te realiseren. Je kunt jouw werkplaats helemaal inrichten zoals jij wilt. De ruimten kunnen ook gecombineerd worden met opslag. Ideaal!

Wat krijg je?

Een flexibele werkplaats vanaf 15m2 tot 250m2

Veiligheidsvoorzieningen zoals cameratoezicht

Maak gebruik van alle gemeenschappelijke faciliteiten

Een netwerk met andere creatieve ondernemers

Razendsnelle WiFi

Gratis koffie, thee en een schoonmaak

Gratis parkeren, ook voor je gasten

Combineer je werkplaats met opslagruimte

Wat kost het?

Heb je een geschikte werkplaats op het oog in een van de Flexizone gebouwen? Wij maken graag een offerte op maat voor je.
Je betaalt een vast bedrag per maand, uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters.
Als het contract rond is kun je direct gratis gebruikmaken van al onze faciliteiten, inclusief vergaderruimtes, keuken en onze events.

Zo werkt het

Als je na een bezichtiging een geschikte ruimte hebt gevonden voor je bedrijf, kan het snel gaan. Als de ruimte leeg is, kun je er in principe heel snel in. Als het contract rond is krijg je een toegangstag voor het gebouw en je kunt direct gebruik maken van je werkplaats en al onze faciliteiten.

Met onze app kun je allerlei zaken supersnel regelen. Zo kun je online een vergaderruimte reserveren, een lunch bestellen of je aanmelden voor events.
De app heeft ook een handige community optie om in contact te blijven met andere ondernemers in het Flexizone gebouw of voor direct contact met de receptie. Verder kun je met de applicatie allerlei huishoudelijke zaken regelen en gebruikmaken van de diverse Flexizone diensten.

Vergroot je space

Een van de grote voordelen van Flexizone is de mogelijkheid om ruimtes te combineren. Ben je een kunstenaar, meubelmaker of schilder? Dan heb je vast veel werk, producten of materialen die je wilt opslaan. Pendelen tussen werkplaats en opslagplaats is er niet meer bij, want bij Flexizone vind je een studio én passende opslagruimte onder een dak.

Voorzieningen

24/7 beveiliging
Flexibel huren
Goed bereikbare locaties
Persoonlijke service op afspraak
WiFi
Schoonmaakservice
Gebruik meetingrooms
Koffie- en theefaciliteiten
Lid van de Flexizone Businessclub
Alle services voor een vaste prijs
Onze locaties

Meer in de maak!