Flexizone lanceert Flexbox – het indoor containerpark

Flexizone introduceert: de Flexbox. Een container unit die is in te richten als werkplek. Bijvoorbeeld als kantoor, studio, atelier, salon, werkplaats en/of opslag. De Flexbox maakt deel uit van een indoor containerpark waarbij je omringd bent door creatieve mede-ondernemers. Hierdoor bieden zich talloze mogelijkheden om elkaars business te versterken!

De Flexbox is voor de ondernemer die het nèt even anders wil. Een originele werkruimte met (optioneel) opslagruimte in datzelfde containerpark. Het huren van deze containeroplossing is altijd inclusief de Flexizone services (koffie/thee, schoonmaak, Wifi, parkeergelegenheid, gebruik van de meeting rooms en algemene ruimtes, eenvoudig bereikbare locatie, gratis member van de Flexizone Businessclub en meer).

Flexizone staat bekend als ‘Your one stop workshop.’ Met meerdere locaties door heel Nederland aan de rand van de grotere steden, bieden zij verschillende werkruimtes aan creatieve bedrijven. Of het nu gaat om een kantoor, studio, atelier, opslag en/of combinatie hiervan; alles is mogelijk. De diversiteit aan bedrijven binnen Flexizone zorgt voor een dynamische werkomgeving waar members hun kennis met elkaar kunnen delen om zo hun business te versterken. Momenteel is de Flexbox beschikbaar in Eindhoven, Houten, Leiderdorp en Utrecht.

Bel mij terug
Whatsapp
Contact