Goldstine, member in Vianen, ‘member van de maand mei’ bij Flexizone

‘Goldstine’ was een van de eerste, zo niet de eerste member van Flexizone in Vianen. De eigenaar, Antonio van der Zouwen, heeft de afgelopen 10 jaar het internet zien groeien waardoor steeds meer mensen voorkennis hebben over verschillende zaken. Daarom richtte hij 5 jaar geleden Goldstine op om het antwoord te zijn op de groeiende vraag naar kwalitatieve sales-, marketing- en acquisitiebedrijven omdat het normale verkooppraatje niet meer genoeg is. Goldstine huurt op dit moment 3 studio’s bij Flexizone in Vianen, maar hebben zij nog meer plannen?
Antonio van der Zouwen eigenaar Goldstine

Goldstine redding voor verschillende bedrijven?

Goldstine is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het uit handen nemen van sales gerelateerde werkzaamheden voor derden. Zo bieden zij verschillende diensten aan, namelijk: Acquisitie & Visits, New Business Development, Sales Training en Lead Generating. ‘Bij Goldstine kunt u alles uitbesteden, zodat u meer tijd creëert voor uw core business. U vraagt en wij leveren!’, aldus Antonio.

Member en ambassadeur bij Flexizone

Goldstine is al zo’n 2 jaar member van Flexizone Vianen en de klik met Flexizone was er vanaf het eerste moment. Zo heeft Goldstine om hun heen members zien komen en gaan, maar hebben zij zelf de ruimte en energie van Flexizone goed gebruikt om te groeien als bedrijf. Zeker ook omdat zij als een van de eerste members genoeg ruimtes hadden om uit te kiezen, maar ook omdat Flexizone mee heeft gedacht om het bedrijf van Antonio te laten groeien.

Naast member is Goldstine ook ambassadeur van Flexizone geweest in de beginfase. Zo hebben zij meegeholpen met het binnenhalen van een aantal bedrijven. Een member die het Flexizone concept dus zeer goed begrijpt en die bedrijven om zich heen wilt hebben die hij misschien zelf wel nodig heeft voor zijn business.

Concept Flexizone past precies bij Goldstine en haar toekomstplannen

‘De naam zegt het eigenlijk al he.. Flexizone oftewel flexibiliteit en dat sprak ons direct aan. Zo gaan wij namelijk zelf ook te werk. Naast het harde werken vinden wij ontspanning erg belangrijk dus vullen wij de pauzes met een heerlijk potje Mario Kart om na de pauze er weer keihard tegen aan te kunnen gaan. Naast de flexibiliteit die wij zelf creëren, geeft Flexizone dit door de vele mogelijkheden die er zijn i.v.m. ruimtes, contracten, vergaderruimtes en het gebruik van de common area’s.’

‘Of wij toekomstplannen hebben bij Goldstine? Ja zeker, wij willen groots uitbreiden in medewerkers om zo meer bedrijven met onze diensten te kunnen voorzien! Een uitbreiding binnen Flexizone zou er zomaar in kunnen zitten.’, zo meldt Antonio.

Mocht u meer informatie willen over Goldstine of over flexizone kunt u altijd een kijkje nemen op www.goldstine.nl of www.flexizone.nl 15858

Bel mij terug
Whatsapp
Contact